Over mij

Vera Smits

HR Management, Advies en Services

Wie ben ik


 

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als HR professional  met een zeer brede achtergrond en interesse. Ook commercieel een uitstapje van 5 jaar gemaakt en daar veel van opgestoken....

 

Een academisch werk- en denkniveau met een vakgerichte opleiding in Human Resource Management (Nyenrode Business Universiteit) en Bedrijfskunde (post HBO Hogeschool West Brabant) geven mij die brede achtergrond.

 

De vele bedrijven waarvoor ik heb mogen werken hebben me een brede interesse gegeven en ik ben altijd op zoek naar het leren van nieuwe dingen of het innoveren van bestaande. Met mensen werken drijft mij tot de beste prestaties als ik een bijdrage kan leveren aan hen het beste uit zichzelf leren halen.

 

Voor meer informatie zie mijn CV.

Wat anderen over mij zeggen:

 

"Ik denk dat Vera een uitstekende HR leider is, met altijd voorop het belang van de organisatie maar zeker ook met een goed oog (en luisterend oor) voor wat er op het menselijke vlak speelt. We hebben binnen de faculteit een aantal langlopende discussies (....) die dankzij haar plannen, inzicht en vasthoudendheid tot een goed einde zijn gebracht. In zijn algemeenheid kun je stellen dat onze HR ondersteuning goed draait, en dat Vera er bovenop zit om de kwaliteit waar mogelijk nog te verbeteren."

(Max Mulder, Afdelingsvoorzitter/Hoogleraar TUDelft)

 

"Zij is deskundig, komt vlot to-the-point en een heel prettig mens." 

(Dick Konings, teamleider a.i. Delfland)

 

"Professioneel, beschouwend, betrokken, hartelijk en doortastend"

(collega's TU Delft, Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek)